Nu depindeti de Google Assistant pentru a vă aminti locul de parcare!

05 iun. Nu depindeti de Google Assistant pentru a vă aminti locul de parcare!

Mulțumită Google Assistant, nu veți mai uita niciodata unde ati parcat mașina – dar nu ar trebui să o pierdeți oricum, deoarece veți obține o precizie mai bună dacă nu vă amintiți să-i spuneți smartphone-ului unde locul dvs. de parcare este înainte de a pleca la volan.

O nouă actualizare de la Google permite Google Assistant să-și amintească automat locul în care ați parcat mașina, deși puteți, de asemenea, să activati functia de reperare a locatiei.

Cu toate acestea, după cum arată Politicile Android, Google Assistant are o precizie sporită în locurile în care aveți o recepție slabă a rețelei. În loc să utilizați datele Android Auto, Bluetooth sau alte forme de urmărire a proximității, Asistentul Google se bazează pe istoricul locațiilor pentru a estima locul de parcare. Deci, veți ști că mașina dvs. este într-un garaj de parcare, dar este posibil să nu puteți trece la spațiul exact (sau aproape de el).

Aceasta este o modalitate de a face ca această localizare să fie mai precisă, dar va trebui să vă amintiți să o faceți înainte de a ieși în ziua dvs. de cumpărături.

Ajutați Google Assistant să-și amintească exact unde ați parcat

În loc să vă bazați pe estimarea Google Assistant, ar trebui să salvați manual locația de parcare în Google Maps.

Când salvați manual locația, Google Assistant va utiliza această locație mai specifică în locul propriei aproximări, astfel încât răspunsul pe care îl primiți atunci când îi spuneți că „să vă amintiți unde am parcat” va fi mai precis.

Sigur, acest lucru nu este la fel de convenabil ca Google Assistant să se ocupe de tot, dar dacă sunteți o persoana care are nevoie de un ajutor suplimentar pentru găsirea mașinii printre multe altele, aceasta este o soluție mult mai bună. Datele sustin că majoritatea utilizatorilor de dispozitive Android folosesc Google Maps în mod implicit pentru indicații de orientare oricum – unde veți seta locația de parcare atingând punctul albastru atunci când ați parcat – deci este vorba doar de o cantitate minimă de efort suplimentar.

Dacă doriți alternative, Waze este o altă opțiune pentru a vă aminti de unde ați parcat, precum și metodele clasice de scriere a locației, prin preluarea unei fotografii a străzilor încrucișate sau a parcului garajului sau salvarea unei note vocale pe dispozitiv.

Indiferent dacă (sau cum) îl utilizați, caracteristica locului de parcare al Asistentului Google se întoarce prin intermediul unei actualizări de pe server, astfel încât să nu fie necesar să descărcați sau să actualizați nimic pentru a-l încerca. Va trebui să așteptați dacă nu aveți încă această facilitate, dar ar trebui să sosească în curând.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.