Nu mai amanati - Ce vreti sa faceti

20 oct. Nu mai amanati – Ce vreti sa faceti? – IV

Daca esti singur ca mine, acesta este momentul sa faci ceea ce Vrei sa faci si sa te concentrezi pe aspectele vietii tale pe care le poti controla de fapt. Din nou, acest lucru nu inseamna, evident, ca nu poti face asta atunci cand esti intr-o relatie, dar vorbim despre unicitate, asa ca te rog, asculta-ma.

Sunt un planificator si vreau sa am controlul asupra vietii mele. Dar, desigur, nu pot planifica / controla intalnirea cu cineva uimitor, nu-i asa? Asadar, o modalitate prin care am reusit sa gasesc mai multa multumire in acest sezon al unicitatii este concentrarea asupra lucrurilor pe care le pot controla, cum ar fi modul in care imi petrec timpul.

Ce este ceva ce ti-ai dorit intotdeauna sa faci? Calatorie in jurul lumii? Mutati-va intr-un oras nou? Mergi la sala? Aflati o limba noua? Acesta este momentul sa o faci. Nu mai este nimeni altcineva de planificat.

Cred ca prea des noi fetele singure vrem sa facem ceva, dar asteptam in schimb, sperand sa o facem cu un iubit sau chiar cu un prieten. De ce nu mergi sa o faci singur? Nu mai astepta si fa-o pentru tine. Promit sa fac ceva pe cont propriu!

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.