Nu puteti multumi pe toti

19 apr. Nu puteti multumi pe toti

Daca sunteti ca mine, atunci inseamna ca doriti sa faceti placere tuturor. Familia, prietenii, seful si uneori chiar un strain. Doriti acceptarea si validarea si va simtiti usurati atunci cand luati decizii pe care altii le asteapta de la dvs. Dar daca singurul tau motiv de a spune „da” este sa multumesti o alta persoana, s-ar putea sa vrei sa-ti reconsideri raspunsul. Este o sarcina imposibila pentru a face toata lumea fericita si este in regula!

De asemenea, este bine sa vrei lucruri diferite. Revenind la povestea cu alcoolul, este usor sa te simti ciudat sau sa ramai afara atunci cand esti singurul care nu bea la o ora fericita. Nu trebuie sa doriti ceva doar pentru ca este ceea ce isi doresc toti ceilalti. Uneori trebuie sa-ti pui dorinta de a-i face pe altii fericiti deoparte si de a face alegeri potrivite pentru tine, alegeri care te fac fericit.

O sa observati ca de cate ori spuneti da, cu atat mai mult oamenii vor cere mai multe lucruri de la voi si nu veti mai putea sa suportati acest lucru. Oamenii vor ceva incontinuu si niciodata nu o sa fie pe deplin multumiti de ceea ce faceti.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.