12 apr. O dieta fara carne sau macar cu mai putina carne – III

Ia o friteuza cu aer
Doamne, nu-mi vine sa cred ca am asteptat pana in anul 2021 sa cumpar o friteuza cu aer. Se face de lucru scurta de fiecare legume prajite va puteti gandi, plus o varietate de bunatati , cum ar fi tofu crocante , cartofi extra-crocant , paine prajita , gnocchi congelate , resturi de cartofi , ceapa esalota crocante , si, desigur, prichindei Tater congelate -si asta e chiar langa varful capului meu. Va rugam sa nu fiti un manechin ca mine: luati o friteuza cu aer inainte de a renunta la carne.

Intra cu adevarat in fasole
Probabil ati vazut asta venind, dar fasolea este piatra de temelie a unei diete fara carne. Aceasta va fi o veste minunata pentru unii si o adevarata trasatura pentru altii – dar daca nu sunteti un tip mare de fasole, incercati sa pastrati mintea deschisa. Lumea fasolei este mai larga si mai delicioasa decat ai putea crede.

Fasolea nu trebuie sa provina dintr-o punga sau o cutie si nici nu trebuie sa le mananci intregi. Tofu si tempeh sunt exemple minunate de versatilitate a soiei umile; falafelul este doar naut si ierburi intr-un pachet convenabil, prajit. Puteti chiar sa faceti clatite si bunatati in intregime din fasole: in bucataria indiana, chilla (sau cheela) sunt clatite facute fie din besan (faina de naut), fie din leguminoase inmuiate care au fost puriate intr-un aluat. (Daca inmuiati leguminoasele cu niste orez si il lasati sa fermenteze, aveti o aluat de doza .) Bucataria coreeana are nokdujeong (sau bindaetteok) , un fritture pe baza de fasole mung umplut cu kimchi, muguri de fasole si ciuperci.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.