Obiceiuri de duminica pentru a va pregati pentru saptamana viitoare

01 mai Obiceiuri de duminica pentru a va pregati pentru saptamana viitoare

Duminicile sunt destul de amare, nu? Te simti coplesit si nu esti pregatit sa te confrunti cu saptamana viitoare. Te simt! Dar daca, in loc de obsesie in saptamana viitoare te concentrezi pe prezent? Duminica este ziua perfecta pentru a va programa ceva timp si pentru a va reinitializa. Avand in vedere acest lucru, iata cateva obiceiuri duminicale pentru a va ajuta sa va pregatiti pentru o saptamana noua cu mai putin stres.

Bucurati-va de o dimineata lenta
In timpul saptamanii, cei mai multi dintre noi se lupta sa se ridice din pat si sa ajunga la timp la serviciu. Deci duminica este ziua perfecta a saptamanii pentru a avea o dimineata lenta. Nu va grabiti sa va ridicati din pat si faceti-va micul dejun preferat. Nu va grabiti.

Scrieti o lista de sarcini pentru saptamana viitoare
Ati grija ce trebuie sa faceti saptamana viitoare. Nu va faceti griji cu privire la stabilirea prioritatilor, doar scrieti-le. Daca va simtiti coplesiti de tot ceea ce trebuie sa faceti, acest lucru va va oferi o viziune clara si va va pregati pentru ceea ce urmeaza. Dupa ce faceti acest lucru, puteti incepe prioritizarea si notarea planificatorului.

Programati lucrurile in planificatorul dumneavoastra
Inainte de a va scrie lista de sarcini, notati-va programul in planificator; intalnirile si alte lucruri. Acest lucru va va face sa va simtiti mai pregatiti sa va ocupati de ce urmeaza. Si in afara de planificarea lucrurilor pe care trebuie sa le faceti, nu uitati sa faceti loc pentru lucruri distractive sau chiar activitati de ingrijire.

Preparati mese in avans
Ati ajuns vreodata acasa dupa o zi lunga la locul de munca si nu stiti ce sa faceti pentru cina? Sau poate ca ai decis, dar in curand ti-ai dat seama ca lipseste un ingredient cheie din camara. Pregatirea meselor va va economisi mult timp si stres. Fie va ganditi doar la mesele pe care le aveti in saptamana viitoare, fie faceti un pas mai departe si pregatiti mesxele in avans.

 

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.