Logan castigat la tombola

13 ian. Participa la tombola organizata de Romero si poti castiga o Dacia Logan

Amanetul Romero se bucura de o reputatie impresionanta fiind recunoscut pentru serviciile de amanet, cumparare, vanzare si evaluare de bijuterii la cele mai inalte standarde de calitate. Preturile si serviciile ireprosabile i-au adus amanetului un portofoliu impresionant de clienti care se declara extrem de multumiti de fiecare serviciu oferit de Romero. Pentru ca satisfactia si multumirea clientilor este o prioritate pentru amanet, acesta are grija sa le ofere tuturor numeroase avantaje si bonusuri impresionante.

Tombola organizata de Romero se bucura deja de o traditie impresionanta si nu mai putin de 11 clienti se numara printre castigatori. Concursul este deja cunoscut si presupune inmanarea unor premii substantiale, printre care o Dacia Logan. Toti cei care au incheiat un Contract Avantaj sunt inscrisi automat la tombola organizata o data la trei luni. Urmatoarea extragere va avea loc pe 15 ianuarie 2018. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa luati un imprumut rapid de la Romero si sa incheiati un Contract Avantaj.

De peste 20 de ani in acest domeniu competitiv, Romero si-a castigat numerosi clienti fideli si recunoasterea celor care apreciaza serviciile de calitate. Inceputul anului 2015 este momentul cand a inceput si povestea Avantaj Plus, prin care fiecare client Romero poate castiga, o data la trei luni, o Dacia Logan. Multumirea clientilor este principalul obiectiv al amanetului, asa ca Romero se bazeaza pe serviciile profesionale pentru a evolua si a castiga increderea si recunostinta clientilor. Tombola Romero este o dovada a faptului caamanetul incearca de fiecare data sa se detaseze de competitorii sai si sa furnizeze numeroase avantaje celor care isi doresc servicii profesionale. Siguranta si profesionalismul sunt secretele pe care Romero le include in reteta succesului.

Tombola initiata de amanetul Romero starneste deja controverse si din ce in ce mai multi clienti se declara incantati de acest concurs. Regulile sunt simpli, iar sansele de castig sunt din ce in ce mai mari. Toti participantii la tombola Romero sunt obligati sa respecte regulile mentionate in regulamentul concursului. Orice persoana poate participa de mai multe ori la concurs pe parcursul unei luni, insa poate castiga doar un premiu in perioada respectiva.

La Romero orice tranzactie se desfasoara in conditii sigure si cu maxima eficienta si transparenta. Echipa este in permanenta orientata spre evolutie si gaseste tot timpul idei inovatoare de satisfacere a clientilor. Tombola este o dovada clara a acestui fapt. Orice client care a prelungit sau a a platit un comision in valoare de minim 10 lei la un contract de imprumut Avantaj Plus poate intra automat in cursa pentru castigarea unei masini Dacia Logan. Dupa fiecare extragere, castigatorul isi poate ridica premiul de la ghiseul unde a fost declarat castigator.

Nu mai sta pe ganduri, tu poti sa fii urmatorul castigator. Inscrie-te in concurs si ai toate sansele sa fii fericitul posesor al unui autoturism nou.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.