Poți transporta un catel cu aceste companii aeriene

12 ian. Poți transporta un catel cu aceste companii aeriene

Dacă aveți un nou catelus și vă gândiți să faceți o călătorie care implică un avion, ați putea dori, de asemenea, să începeți să vă uitați la politicile de transport ale companiei. Companiile aeriene au început să interzică transportul animalelor de companie. Printre cele mai recente companii care adopta restrictia se numara United. Începând de luni, United nu va mai permite accesul animalelor mai mici de patru luni în cabină.

Aceste companii aeriene internaționale acceptă animalele de companie

Schimbarea politicii afectează animalele de sprijin emoțional, animalele de companie în cabină și animalele de serviciu și se datorează faptului că „animalele sub vârsta de patru luni nu au primit în mod obișnuit vaccinările necesare” care să asigure siguranța pasagerilor și a echipajului.

Delta a făcut o schimbare similară a politicii luna trecută.

În timp ce cea mai bună politică este să-ți lași animalul acasă, pentru primele câteva luni (serios, este o situație stresantă pentru animalele de companie și chiar poate fi periculoasă), dacă ai absolut nevoie să zburai cu prietenul tău blond, tu încă mai ai puține Opțiuni. Iată companiile aeriene care permit în continuare puii:

American Airlines

American încă permite puii în cabină. Acestea fiind spuse, catelusii vor trebui sa aiba opt saptamani pentru a calatori in Statele Unite si Puerto Rico in America si 16 saptamani cand calatoresc in Statele Unite. De asemenea, compania aeriană nu acceptă „câini brachycephalic sau snub-nosed de orice” mix „ca animale de companie verificate.” Puteți vedea lista completă a raselor restricționate aici, dar acestea includ Bulldogs, Boxers, Boston Terriers, Pekingese și Shih Tzus.

Southwest Airlines

Sud-vestul permite în prezent animalelor de orice vârstă să călătorească pe zborurile sale, dar trebuie să fie într-un transportor care se potrivește sub scaunul din fața ta. Animalele de companie sunt permise pe zboruri într-un prim-venit, primul servit; cu toate acestea, numai șase animale de companie sunt permise pe un singur zbor și doar un animal de companie pe persoană.

Alaska Airlines / Virgin America

Alaska permite puii, precum și pisicile, câinii, iepurii și păsările de casă în cabină, dar câinii și pisicile trebuie să aibă cel puțin opt săptămâni și au fost „înțărcați complet”. Alaska permite doar cinci animale de companie în cabină în fiecare zbor, așa că este bine să rezervați mai devreme. De asemenea, animalul dvs. de companie trebuie să fie într-un transportator și să rămână în transportator durata zborului.

Frontier

Frontier permite animalelor de orice vârstă să zboare în cabină atât timp cât se potrivesc într-un transportor și sunt plasate sub scaunul din fața dvs.

Animalele de companie trebuie să rămână în transportator durata zborului. La fel ca și alte companii aeriene, va trebui să rezervați un loc pentru pooch-ul dvs. înainte de timp pentru a-și asigura un loc.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.