Pregătiți-vă pentru vacanța de anul viitor cu o listă de regrete

17 dec. Pregătiți-vă pentru vacanța de anul viitor cu o listă de regrete

Indiferent de modul în care ați petrecut sărbătorile în acest an, este puțin probabil că totul a fost planificat. Tentanta sau oricum ar fi, repetarea imediat a amintirilor unui zbor dezastruos sau a unui curcan accidental subîncălzit te face să faci același lucru anul viitor. Îți datorezi tie să notezi tot ce ți-ai fi dorit să faci diferit, în timp ce e încă proaspătă în mintea ta.

De ce este atât de greu să învățați din greșelile noastre (și ce puteți face)

Știți cât de important este să învățați din greșelile dvs., dar procesul real este mai ușor de spus

Observarea cu repeziciune a scenariilor în capul tău este rareori utilă, dar retrospectiva poate face viața mai ușoară dacă o folosești în mod responsabil. Mai degrabă decât să mănânci la sfârșitul anului regreți, folosiți-le bine: uitați-vă înapoi la sarcinile sau proiectele de vacanță care sunt destul de complicate pentru a vă deranja și a vă face o listă „Coulda-Woulda-Shoulda”. Oricare dintre acestea sunt candidați principali:

Călătorii: Dacă ați certat un copil prin TSA pentru prima dată sau ați încercat să zburați în loc să conduceți să vizitați familia, faceți-vă timp pentru a recupera greșelile majore – și pentru a vă controla fără milă lista de ambalare – deci călătoria de anul viitor nu are decât o durere de cap.

Gazduire: Dacă ați fost la sfârșitul vizitelor de familie în acest an, adunați-vă gospodăria pentru un post-mortem asupra a ceea ce a lucrat și ce nu. Ai nevoie de mai multe perne? Ar putea fi îmbunătățit planul de preluare și decolare a aeroportului? În cele din urmă este timpul să vă înlocuiți canapeaua veche de dormit? Veți fi foarte bucuroși că ați întrebat aceste întrebări înainte de sosirea următoarei recolte de gospodine.

Divertisment: găzduirea cu succes a unor mese mari necesită multă practică. Scrieți orice schimbări pe care le-ați efectuat la aranjamentele de așezare, decorul, setările mesei și strategia de servire, astfel încât să știți ce să nu faceți anul viitor. De asemenea, indiferent de intenția lor de a le face, oamenii le place să ceară rețete; aveți o listă de legături și cărți de bucate pregătite.

Cum vă înregistrați gândurile mai puțin importante decât accesibilitatea; trebuie să fiți capabil să faceți referință la această listă la un moment dat după ce l-ați scris. Aplicațiile Google Docs, Slack și de rezolvat fac acest lucru foarte ușor, dar dacă sunteți o persoană de pe hârtie, etichetați paginile relevante cât mai clar și mai clar posibil. În orice caz, setați un memento pentru calendar, astfel încât să vă înscrieți în lista dvs. cu timpul de rezervă. Sinele vostru viitor va fi fără îndoială recunoscător.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.