30 iul. Previziunile firmei de constructii Euromateria pentru finalul anului 2018

Industria constructiilor este o industrie destul de complexa, din varii motive. Firmele care actioneaza in Romania in acest domeniu trebuie sa stie cum sa isi mentina renumele, prin responsabilitate fata de mediu si mai ales prin respectul fata de clienti. Industria constructiilor este o industrie destul de complexa, din varii motive. Firmele care actioneaza in Romania in acest domeniu trebuie sa stie cum sa isi mentina renumele, prin responsabilitate fata de mediu si mai ales prin respectul fata de clienti.  Euromateria este o firma de constructii cu sediul in Bucuresti care activeaza pe aceasta piata din anul 2014. De-a lungul acestor ani, s-a implicat in multe proiecte, in anumite zone ale tarii. In prezent, unul dintre proiectele de extindere cele mai importante este extinderea si in vestul Tarii.

Cum si-a construit firma de constructii Euromateria renumele, din 2014 pana in prezent ?

In cadrul firmelor de constructii, Euromateria a stiut cum sa isi creeze un renume pozitiv, prin faptul ca a livrat proiectele la timp, un adevarat atu in aceasta industrie, in contextul in care foarte multe firme din acest domeniu se angajeaza in anumite proiecte pe care in cele din urma nu le livreaza la timp.Un alt motiv pentru care Euromateria si-a creat un renume bun este faptul ca, in toate proiectele sale, s-a ghidat dupa conceptul de “constructie totala”. In acest sens, atunci cand aleg un proiect, specialistii responsabili de la Euromateria se ocupa de el in totalitate, de la fundatie la detaliile de ansamblu. Nu in ultimul rand, firma Euromateria impresioneaza prin numarul impresionant de certificari in domeniul constructiilor.

Previziunile firmei de Constructii Euromateria pentru finalul anului 2018

Industria constructiilor este una volatila, in sensul in care trebuie sa tina cont de numeroase aspecte ale societatii. Pe langa aceste aspecte, in contextul in care traim intr-o perioada in care responsabilizarea ecologica este tot mai importanta, firmele de constructii care doresc sa isi pastreze un renume trebuie sa stie ce materiale sa foloseasca pentru a respecta mediul inconjurator.

Pentru finalul anului 2018, Euromateria prevede o crestere de aproximativ 5% a proiectelor pe care le vor semna. Din punct de vedere al construirii ansamblurilor rezidentiale, intrucat exista cerere mare pe piata ( deoarece foarte multe familiii din Romania vor sa se mute intr-o casa noua intr-un astfel de ansamblu), cresterea va fi undeva pe la 6%.In privinta constructiilor non-rezidentiale, ar trebui sa existe o crestere puternica, bazata pe importanta sectorului institutional in aceasta industrie a constructiilor. In acest sens, cladirile publice si proiectele legate de educatie ( proiectele care au consacrat firma de-a lungul anilor), vor creste la finalul anului 2018 cu aproximativ 6%. Euromateria estimeaza ca in privinta proiectelor comerciale va exista, in a doua jumatate a anului 2018, o crestere de 2%, iar in privinta construirii anumitor firme de birouri, de aproximativ 6%. Si aici exista o cerere mare, in contextul in care putem spune ca traim intr-o societate “corporatista”.

In privinta costurilor totale ale constructiilor, Euromateria prognozeaza o crestere de aproximativ 2-3% in acest interval al anului 2018. Aceasta crestere este determinata de costurile legate de forta de munca.Ultima parte a anului 2018 va fi de asemenea caracterizata de o revenire asupra materialelor ecologice folosite in constructii, in armonie cu preocuparea intensa fata de mediul inconjurator a acestor vremuri.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.