West Gate

25 iun. Prima impresie despre West Gate Studios

West Gate Studios au inceput o mega-campanie despre cat de bine e sa stai in complexul lor de camine studentesti private. Campanie zic ei, mega-teapa, pacaleala sau vanatoare de fraieri zic eu.

Iata si de ce:

  • complexul studentesc e situat pe langa statia de metrou Preciziei (fosta Industriilor). Pentru non-bucuresteni, asta e capat de linie, adica pe unde si-a intarcat dracul copiii.
    preturile mici sunt doar in brosuri.
  • preturile mari urmeaza in contract, pentru ca totul se taxeaza.
  • matematica zice cam asa: 120 de euro pe luna + 50 euro Taxa de Intretinere si Servicii + utilitati contorizate individual (electricitate, apa calda, apa rece) si la gramada (caldura) + 20 euro masina de spalat (wtf?) + 35 euro parcarea (asta e valabila doar anul asta, de la anul nu se stie) = Enorm. Sau Nesimtit de Mult.
  • mai mult: pretul asta e doar pentru un loc intr-o camera de 2 insi. Ei ii zic garsoniera, eu ii zic chichineata. Spatiul e cam ala dintr-o camera cu doua locuri din Regie. complex situat la 15-20 de minute de centru. Sa i-o spui lu mutu. Eu stau la Lujerului (fosta Armata Poporului) si fac 15 minute cu metroul pana la Unirii. Uite harta:
Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.