Relatiile de succes nu trebuie sa dureze neaparat pentru totdeauna

20 mai Relatiile de succes nu trebuie sa dureze neaparat pentru totdeauna

Ca societate, avem tendinta sa ne uitam la despartiri si la divort ca la un esec. Dar o relatie care se incheie nu inseamna ca nu a reusit intr-un fel. Uneori, o despartire este ideala pentru ambele parti, uneori un sfarsit de casatorie lung este singura sansa pentru un nou inceput si fiecare relatie va invata ceva pe care nu l-ati cunoscut inainte.

Nu exista nici o indoiala ca incheierea unei relatii este dificila, adesea destul de dureroasa, dar poate fi cu siguranta cea mai buna optiune pentru tine si cea mai buna pentru altii. Si orice relatie care se incheie inainte ca cineva sa piara este un esec si ar trebui sa fie considerata o catastrofa emotionala, nu? Gresit. Nu exista nici o trecere sau esec atunci cand vine vorba de dragoste, doar inceputul si sfarsitul. Este ca si cum ati spune ca unul a esuat in cariera sa, deoarece a decis ca este mai bine sa plece dintr-o anumita slujba pentru a vedea daca ar putea fi mai bine sa se potriveasca in alta parte.

Nu ne acordam libertatea de a afla ce anume ne face sa ne simtim multumiti – partial pentru ca stim ca compromisul este esential, dar si pentru ca nu stim de fapt ce vrem dintr-un partener (sau daca vrem unul). Relatiile de esec va invata asta. Dar fiecare sfarsit va ofera cunostinte care va vor ajuta sa gasiti un viitor mai bun si mai puternic.

 

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.