Republicanii catre Trump Vă rugăm să nu mai vorbiti despre asistență medicală

16 mart. Republicanii catre Trump: Vă rugăm să nu mai vorbiti despre asistență medicală

Stiti cand cineva pierde teren intr-o discutie atunci cand evita subiectul. Este logic, deci, că mulți republicani sunt supărați de faptul că președintele Trump este din nou sabotat peste dezmembrarea programului Obamacare, potrivit unui raport.

Ieri, administrația Trump a pivotat în mare măsură poziția lor în Legea accesibilă. Departamentul de Justiție a declarat că a fost de acord cu un judecător care a decis la sfârșitul anului trecut că ACA este neconstituțională și că întreaga lege ar trebui să fie lovită. Inițial, administrația a declarat că este de acord doar cu eliminarea dispoziției care necesită acoperirea condițiilor preexistente.
Dar chiar și acea poziție a luat GOP într-o mulțime de probleme în timpul perioadei intermediare. Un pollster de top a declarat că problema a fost responsabilă pentru câștigurile surprinzător de mari ale democratului în Camera Reprezentanților.

„Au fost în mare parte toate condițiile preexistente”, a declarat politologul GOP pentru The Beast Daily. „Unde au ajuns la fuga mare. În cazul în care au mers de la 20 de locuri la 40 de locuri câștigătoare, se ocupă de sănătate. ”

Dar Trump s-a dublat de noua poziție a administrației sale de la Obamacare ieri, scriind ceva caracteristic si vag.

In consecinta, republicanii nu au fost mulțumiți.

„Și e ceva neobișnuit ca el să scrie un mesaj bun?”, a declarat un fost oficial de administrație în Daily Mail. „Nu mă surprinde pentru că acest președinte este o hiperbolă în acțiune în fiecare zi, așa că dacă există o oportunitate de a pune capăt întregului Obamacare, ACA, indiferent de consecințele acestui lucru, este bine”, a continuat fostul oficial al administrației. „Cu toate acestea, vorbește despre lipsa oricăror persoane aflate în administrație, care să împingă înapoi, și din ce în ce mai puține și mai puține persoane care vor vorbi cu responsabilitate”.

Unii au încercat să dea vina pe schimbarea concentrată asupra democraților.

„Cred că fac tot ce pot pentru a schimba [subiectul] departe de Bob Mueller”, a declarat Trump aliat Rep. Mark Meadows pentru Beastul zilnic.

Dar Trump continuă să-l împingă. Într-o întâlnire cu ușile închise cu republicanii Senatului, Trump și-a amintit din nou dorința de reformă în domeniul sănătății. Se pare că era destul de luminos în detalii.

Sună foarte bine până acum!

„Nu cred că puteți să regândiți cu adevărat îngrijirea sănătății până când nu știți sigur dacă Obamacare continuă să facă parte din ea sau nu”, a declarat senatorilor Roy Blunt, care a fost prezent la întâlnire. „Cred că suntem în fața noastră să presupunem că instanța ar spune că Obamacare nu mai este acolo.”

În ciuda faptului că a fugit ani de zile de promisiunea de abrogare a Obamacare, republicanii nu au reușit în mod repetat să facă acest lucru, în ciuda controlului atât asupra ramurilor executive, cât și asupra celor legislative, pentru primii doi ani ai administrației Trump. Acum, există un sentiment că este prea târziu.

„Nu cred că va trece Casa,” a declarat fostul președinte al Casei și actualul consilier informal al echipei Trump Newt Gingrich.

„Există un vechi proverb japonez: să cadă de șapte ori, să te ridici de opt. Încercați să continuați „, a spus senatorul John Kennedy pentru o publicatie. ” Începem cu principiul de acoperire a condițiilor preexistente, dar, sincer, nu avem unde să mergem decât să … Imaginați-vă ce am putea realiza dacă am canalizat doar 25% din energia pe care toată lumea de aici o concentrează asupra raportului Mueller asupra sănătății in sistemul de livrare de îngrijire. „

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.