18 nov. Revelatii la revenirea in Bucuresti

Iar am fost plecat pe drumuri. Intai o scurta tura prin Bucegi (unde am dubii ca a ramas piatra neinjurata de subsemnatul), apoi o saptamana din nou la mare (unde si lenea-i asemenea).
Nici nu revenisem bine in Bucuresti si m-a si pocnit revelatia: cum iti dai seama ca minunata capitala e un oras imputit si murdar? Te duci in alta parte.
Unde in alta parte? Pai…cam oriunde.

(Stiu, vor sari unii sa ma injure si sa-mi spuna ca_capitala e miezu’ din gogoasa din motu’ din fruntea lui Fat Frumos. Sorry boys, nu discut cu trogloditi traiti doar in cartier. Sfantu’ ban e destul pentru voi).

Despre munte n-am a spune mare lucru acum. Poate doar sa precizez ca Busteniul a devenit o noua Mecca a taranului iubitor de manele si a minoritarului care a uitat caruta si a descoperit ca ATV-ul face mai mult praf. Nu conteaza ca pe drumul ala merg oameni, el face cat mai mult praf. C-asa l-a invatat ma-sa, sa aiba valoare. Eu l-am privit atent, i-am retinut mutra si ii promit ca o sa aiba valoare. Pe piata de organe, ca intreg nu mai ramane daca pun gheara pe el.)

In rest, fain frumos. Raman la parerea mea de puturos irecuperabil ca urcatul pe munte nu e pentru oameni normali la cap. Partea buna e ca sus mai dai peste oameni faini. Chiar foarte faini.
– to be continued –

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.