Sa ne incurajam reciproc in unicitatea noastra - Amintiti-va ca iarba nu este intotdeauna verde

04 nov. Sa ne incurajam reciproc in unicitatea noastra – Amintiti-va ca iarba nu este intotdeauna verde

Amintiti-va ca iarba nu este intotdeauna mai verde.
Poate fi atat de usor sa idolatrizi ceea ce vrem si nu avem, nu-i asa? Daca as avea [introduceti ceva], viata ar fi perfecta. Ei bine, asta este o minciuna mare. Exista multe lucruri care vin odata cu a fi intr-o relatie. Chiar daca este o relatie pozitiva, nu este perfecta … deloc.

Si daca nu a fi intr-o relatie acum este cel mai bun pentru tine? A fi intr-o relatie nu este egal cu fericirea.

Ai incredere in momentul vietii tale. Ai incredere ca ar trebui sa fii exact acolo unde esti. A fi intr-o relatie nu este sfarsitul tuturor. Nu uitati sa va udati propria iarba.

Sa ne incurajam reciproc in unicitatea noastra.
Mi-am dat seama ca a sosit timpul sa-mi schimb perspectiva si sa vad singuratatea ca pe o platforma pentru a vorbi cu alte persoane singure si pentru a ne incuraja reciproc in unicitatea noastra. Pentru a va reaminti (si mie!) Sa nu va scadeati standardele atunci cand va temeti ca nu veti gasi niciodata pe cineva special. Pentru a va reaminti sa nu lasati „singurul” sa va defineasca sau sa devina identitatea voastra. Esti mult mai mult decat atat! Esti iubit. Tu esti de ajuns. Esti puternic. Nu esti in urma. Esti chiar acolo unde trebuie.

Viata nu a mers asa cum am planificat si este in regula. Invat sa ma multumesc in acest sezon al vietii. Nu este permanent. Ai incredere ca atunci cand va veni momentul, se va intampla. Imi place sa cred ca Dumnezeu / universul / orice credeti in el nu il retine, ci il retine PENTRU TINE. Intre timp, concentreaza-te sa faci lucruri pe care le iubesti, sa inveti cine esti si sa cresti ca persoana.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.