Sa spui „Nu” poate sa fie atat de greu..

27 mart. Sa spui „Nu” poate sa fie atat de greu..

A spune „Nu”, nu imi vine deloc usor. De multe ori, ma trezesc ca spun „ Da”, atunci cand adanc as vrea sa pot spune „Nu. Sunt o persoana care fac placerile celorlati prin natura si imi doresc acceptarea. Vreau sa-i fac pe oameni fericiti, fara sa dezamagesc spunand nu. Dar exista multa putere in a spune „Nu”. Este important sa stabiliti granite in viata dvs. si sa spuneti „Nu” poate fi un act de bunatate fata de dvs. insiva. Face loc sa spui da lucrurilor pe care doriti sa le faceti de fapt.

Nu spun ca ar trebui sa faceti DOAR orice doriti. Desigur, uneori va trebui sa faceti lucruri pe care nu le doriti cu adevarat, pentru familie, pentru prieteni, pentru munca sau pentru dumneavoastra. Este vorba despre stabilirea limitelor sanatoase. A spune da la toate te poate face sa te simti coplesit si epuizat. Acesta este motivul pentru care este atat de important sa stii sa spui nu unor lucruri care nu contribuie in mod pozitiv la viata ta.

Este greu sa spunem „Nu” oamenilor pentru ca uneori ne gandim ca poate nici ei nu o sa mai fie acolo pentru noi, dar trebuie sa avem grija ca de multe ori oamenii ne cer ajutorul din comoditate – nu au ei dispozitia necesara sa faca un anumit lucru asa ca ne roaga pe noi. In acest caz, atunci cand vedem ca nu este o sarcina care necesita neaparat ajutorul nostru puyem sa spunem „Nu” pentru a nu ne epuiza.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.