15 sept. Serviți-vă brânza de lux la temperatura camerei

Brânza este păstrată cel mai bine într-o caserola speciala pentru brânză sau în frigider, dar preparatele din brânză rece – direct de la frigider – sunt, sunt într-o zi neinspirata, o mișcare gresita.

Nu spun că nu există loc pentru brânză rece în viața ta. Asta ar însemna renunțarea la brânza mărunțită, direct din pungă, care este cel mai bine savurată în jurul orei două dimineața, în timp ce se aprinde în lumina albastră a frigiderului.

Dar brânza de lux – brânza pentru care ai plătit bani buni – ar trebui să fie servită mai cald decât asta. Brânza bună – brânza pe care de obicei nu o preparati – trebuie servită la temperatura camerei. De ce? Gustă, de aceea. Brânza este în cea mai mare parte grasă, iar grăsimea rece este cauciucată și fără aromă. Dar, odată ce grăsimea se va încălzi, se va descărca, iar brânza se va simți cremoasă – mai degrabă decât dura – în gură. De asemenea, va avea gustul așa cum a fost intenționat.

Așadar, scoateți brânza de lux din frigider cu cel puțin o jumătate de oră înainte să intenționați să o mâncați. Dacă acest lucru pare interminabil, aruncati o mana de brânză mărunțită pentru a echilibra compozitia.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.