Singuratatea si framantarile ei - II

26 sept. Singuratatea si framantarile ei – II

Pentru a fi sincer, este dificil sa accepti asta uneori. Cand simti ca esti „in urma” in viata si esuezi cumva. Cand apare „Ai deja un iubit?” sau „Cum esti inca singur?” apar intrebari de parca gasirea unui partener ar trebui sa fie singurul tau scop in viata si trebuie sa fie ceva in neregula daca esti inca singur. Cand prietenii tai au planuri cu altii semnificativi intr-o seara de vineri si singurul tau plan este sa ramai acasa cu o carte – desi nu ma deranjeaza sa raman cu o carte buna, sa spun adevarul. Sau in preajma Zilei Indragostitilor, cand sunteti inundati cu memento-uri despre singuratatea voastra si va spuneti ca totul este atat de obraznic, dar poate, in adancul adancului, sunteti un pic gelos si ati dori un pic din acea branza.

Este usor sa te indrepti catre nesiguranta in acele momente si sa crezi minciunile pe care ti le spune mintea ta. Sunt destul de bun?

Oricum, nu ma intelege gresit. De cele mai multe ori Imi place, de fapt, sa fiu singura. Cu adevarat. Exista atat de multe lucruri nenorocite despre asta, incat uneori chiar ma tem ca sunt prea confortabil pentru a fi singur si as putea sa ma lupt sa las pe cineva sa intre.

Dar, asa cum am spus, sunt si zile in care simt ca exista un gol in viata mea. Sunt zile in care imi doresc sa am o relatie iubitoare sau ma intreb daca voi gasi vreodata persoana respectiva. Ca orice altceva din viata, are maxime si minime.

Dar sunt maximele despre care vom vorbi astazi. Cred cu adevarat ca atat de mult vine de la a fi singur si de a recunoaste ca a fost un schimbator imens de jocuri in perspectiva mea asupra unicitatii. Asadar, iata cateva ganduri despre unicitate si cateva modalitati prin care am incercat sa profitez la maximum de acest sezon din viata. La fel de multe postari pe care le veti gasi in acest blog, sunt mai degraba ca niste memento-uri, dar daca sunteti pe aceeasi barca, speram ca va va ajuta cumva.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.