Tendinte de amenajare a bucatariei pentru 2018

01 apr. Tendinte de amenajare a bucatariei pentru 2018

Bucatariile moderne de lux vizeaza crearea unui sentiment de exclusivitate. Este vorba despre a sti ca detineti ceva pe care doar cativa il pot avea; ceva care se simte unic si personal, deoarece nu exista alta piesa care sa fie destul de asemanatoare.

Stilul retro 
Minalismul rece este inlocuit de un simt retro subtil care aduce caracterul si caldura inapoi in spatiul bucatariei. Acest lucru poate fi creat fie prin amestecarea mobilierului modern cu accesorii vintage, fie prin alegerea finisajelor din lemn care amintesc de mobilierul din ultimele decenii.

Tonuri intunecate si contraste
Lemnul intunecat este la fel de luxos atunci cand vine vorba de finisajele moderne ale bucatariei. Un lemn de culoare inchisa umple un spatiu ca nici un alt finisaj poate, generand o eleganta de neegalat. Pentru a spori si mai mult frumusetea si textura lemnului, bucatariile moderne de lux imbina acum lemnurile intunecate cu finisaje mai usoare, mai luminoase si mai netede, care creeaza o juxtapunere vizuala uimitoare.

Lemnuri prestigioase si exotice
Padurile exotice cu granule si texturi interesante transmit acel sentiment de exclusivitate si prestigiu, care este o necesitate in designul modern al bucatariei de lux.

Presiunea arhitecturala
Din ce in ce mai mult, bucatariile de lux trebuie sa creeze un dialog vizual cu spatiul de locuit deschis care le inconjoara.

Sisteme elegante din ferate deschise
Rafturile deschise au devenit foarte populare in designul bucatariilor moderne si chiar mai mult in bucatariile de lux, unde va ofera ocazia de a va arata cele mai fine obiecte de cina si obiecte de design de ultima generatie.

Personalizarea la detaliu
Casa de lux moderna este una care se simte ca un refugiu personalizat conceput pentru a fi cu adevarat unic – ca si proprietarul sau. Aceasta inseamna spatii care curg prin diferitele influente stilistice care fac parte din povestea si camerele unice ale proprietarului, gratie unei selectii selectate de mancaruri si materiale prestigioase.

 

 

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.