18 sept. Tips-uri pentru liceeni

Daca sunteti in planul de asigurare al parintilor dvs., acestia ar putea sa obtina o factura pentru tratamentul dvs. Dar, in multe state, puteti sa va apelati la compania dvs. de asigurari si sa le cereti sa va trimita factura detaliata „EOB”, cunoscuta si sub numele de explicatia dvs. de beneficii, la adresa dvs., mai degraba decat la parintii dvs. Fie ca sunt capabili sa faca acest lucru, fie ca trebuie sa faca acest lucru la cerere, depinde de legea statului. Adresati-va cat mai multe intrebari clarificatoare de care aveti nevoie pentru a intelege daca compania va trimite orice informatii parintilor dvs.

In plus, resursa de sanatate sexuala, are scripturi pentru aceasta conversatie si sfaturi pentru a va asigura ca ati primit raspuns la toate intrebarile. La urma urmei, poate doriti sa va pastrati si serviciile de sanatate sexuala confidentiale.

Situatii de urgenta si raportare mandatate

Indiferent de ce lege se aplica, terapeutul dvs. poate sa notifice pe altii despre sanatatea mintala daca crede ca sunteti o amenintare pentru dvs. sau pentru ceilalti. Acest lucru ar putea include si parintii dvs., daca ei cred ca notificarea parintilor dvs. va va ajuta sa va mentineti in siguranta. Si ar putea include si aplicarea legii.

Daca ii spuneti terapeutului despre abuzul in curs de viata al copiilor, violenta domestica sau abuzul persoanelor care sunt in varsta sau cu handicap, probabil ca vor trebui sa raporteze acest lucru.

Alte optiuni

Aveti mai multe optiuni decat terapeutii din campus si din afara campusului. Puteti apela un terapeut video cu servicii de telehealth cum ar fi Teladoc si Amwell, la fel cum ati putea solicita o consultare despre durerea gatului.

De asemenea, puteti gasi ajutor prin diverse aplicatii, servicii de abonare si servicii de abonare la sanatatea mintala, fiecare avand propria politica de confidentialitate. Este posibil ca unii dintre ei sa nu fie obligati sa respecte regulile HIPAA si sa nu fie chiar obligati sa raporteze abuzul. Acesta poate fi un pro sau un con, deoarece poate insemna ca nu veti primi ajutor in caz de urgenta. Deci, asigurati-va ca va ganditi la modul in care va simtiti in legatura cu regulile serviciului ales.

Exista, de asemenea, alte grupuri care nu pot fi afiliate cu scoala dvs., dar care pot oferi consiliere gratuita sau accesibila. De exemplu, este posibil sa gasiti un grup de asistenta sau sa cautati consiliere prin intermediul unei biserici. Puteti verifica diferitele linii de asistenta telefonica si grupurile disponibile pentru a va ajuta intr-o criza sau pentru a va ajuta sa gasiti o solutie mai permanenta.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.