Trendy prin piata

12 aug. Trendy prin piata

Daca sunteti un utilizator iOS, puteti face pasul oarecum extrem de utilizat de a nu deranja ca un fel de whitelist pentru iPhone. Trageti in sus aplicatia Setari si apasati pe Nu deranjati. Rasturnati-l, nu-i dati un program (din moment ce il veti lasa pornit) si atingeti sectiunea „Permite apeluri din” pentru a selecta „Toate persoanele de contact”. Ati anulat efectiv toate apelurile telefonice salvate pentru cei de la persoanele care se afla deja in aplicatia de contact iPhone. Cu toate acestea, de asemenea, nu veti primi notificari de mesaje sau notificari despre aplicatii – cum ar fi e-mailul dvs. – care pot fi problematice.

Puteti utiliza acelasi truc pe Android (prin Setari> Sunet> Nu deranjati) si aveti mai mult control asupra tipurilor de notificari pe care doriti sa le primiti. Cu alte cuvinte, puteti continua sa primiti notificari despre mesaje, evenimente si mementouri, dar blocati apelurile primite, cu exceptia cazului in care acestea provin de la persoane din lista dvs. de persoane de contact. In timp ce sunteti la el, nu uitati sa va intoarceti pe caracteristica Android ID-ul integrat de apelant si spam.

Pentru o solutie mai robusta, instalati aplicatia Tasker si incercati sa utilizati acest plug-in ingenios al Redditor, care impinge toate apelurile catre mesageria vocala, cu exceptia cazului in care acestea se afla in contactele smartphone-ului dvs. (De asemenea, puteti incerca sa creati propria dvs., o abilitate care merita invatata!)

Luati in considerare trecerea la Google Voice

Google este mai mult decat fericit sa va dea un numar de telefon gratuit. In timp ce va inscrieti pentru unul, nu veti opri apelurile de tip spam de la suflul telefonului dvs., oferindu-le ca noul dvs. numar principal in loc de numarul real de telefon care va poate ajuta sa micsorati incarcarea un pic – mai ales daca utilizati ecranarea apelurilor Google Voice si caracteristici de redirectionare. Daca vedeti ca numarul dvs. Google Voice va apeleaza, dar apelantul nu are un numar care sunt atunci cand te ridici, probabil ca esti in siguranta sa-i trimiti pe acesta pe mesageria vocala.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.