Urmăriți toate filmele într-un singur loc cu Movies Anywhere

25 iun. Urmăriți toate filmele într-un singur loc cu „Movies Anywhere”

În ciuda celor mai intense eforturi ale comercianților din online pentru a oferi singura platforma disponibila, cei mai mulți dintre noi fac cumparaturi de pe mai multe conturi. În funcție de cantitatea pe care ați achiziționat-o, poate fi greu să vă amintiți unde gasiti filmele și anumite episoade. „Am cumpărat John Wick pe Amazon Prime, sau YouTube? Poate iTunes … „doar pentru a afla că era vorba despre Vudu. Iată o aplicație care vă va atenua confuzia și va facilita accesarea și cumpărarea conținutului digital.

Deși a aplicat o singură dată pentru filmele deținute de Disney, Movies Anywhere poate consolida achizițiile de filme digitale (și copii digitale ale achizițiilor fizice, în unele cazuri) într-un singur loc. Puteți chiar să achiziționați și să accesați conținut de la comercianții cu amănuntul care altfel nu ar putea fi acceptate pe dispozitivele dvs. De exemplu, dacă aveți atât dispozitive Apple cât și dispozitive Android, puteți viziona achizițiile dvs. iTunes și Google Play pe oricare dintre dispozitive, prin Movies Anywhere. Majoritatea, cel puțin; Movies Anywhere nu acoperă conținut exclusiv pentru prima parte – nu veți găsi, de exemplu, Guava Island exclusiv pentru Amazon, de exemplu – dar exclusivitatea reprezintă doar o mică parte a conținutului disponibil pe fiecare platformă.

De ce să cumpărați atunci când puteți face flux?

Acum, s-ar putea să te întrebi de ce ar trebui să optezi pentru o platformă bazată pe achiziții, mai degrabă decât pe streaming – la urma urmei, numărul de oameni care cumpără chiar și o fracțiune din conținutul lor digital în loc de streaming a scăzut.

În ciuda acestei scăderi, cumpărarea conținutului digital în loc să se bazeze pe streaming este încă o opțiune viabilă pe care mai mulți oameni ar trebui să o ia în considerare. Deoarece nu dețineți niciunul dintre conținutul pe care îl transmiteți, totul este supus eliminării în funcție de capriciile și schimbările de mare ale drepturilor de licențiere digitală. Chiar și The Office urmează să părăsească Netflix în viitorul apropiat. Cu adevarat, nimic nu este nemuritor in taramurile de streaming.

Este adevărat, din punct de vedere tehnic, că nu dețineți achizițiile dvs. digitale, dar aveți mai multe drepturi care vă protejează accesul la conținutul achiziționat decât atunci când efectuați redări în flux. Și prin consolidarea achizițiilor dvs. în filmele Anywhere, este chiar mai puțin probabil să fiți blocați din conținut în viitor, atâta timp cât aceasta rămâne disponibilă pentru unul dintre comercianții cu amănuntul susținut.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.