Utilizați un sac de ceai pentru a împrospăta spațiile mici

30 ian. Utilizați un sac de ceai pentru a împrospăta spațiile mici

Necesitatea de a împrospăta un spațiu mic fără o cutie de Lysol la îndemână? Nu cumpărați pliculețe cu prețuri și odorizante – luați o pungă de ceai parfumată.

Culoarul magazinelor tale locale are tot felul de lumânări parfumate, spray-uri, plicuri de materiale parfumate și alte elemente care să ascundă mirosurile și zonele proaspete din casa ta. De ce să cheltuiți bani pe mirosuri cu prețuri prea mari și chimice? În timp ce călătoresc, scriitorii pentru blog-ul home-centric, Apartment Therapy, au descoperit o hack-uri simple pentru împrospătarea aerului:

Ieri am zburam înapoi în Los Angeles din Seattle și a trebuit să luăm o serie de avioane mai mici, cu o singură baie compactă din spate. În mod normal, acestea devin destul de … înfundate devreme în zbor și oamenii care stau aproape de ea cu siguranta au un zbor mai rău. Dar pe unul dintre zborurile am observat că, la intrarea în baie mirosea un fel de frumos, dar nu ca un odorizant de aer, doar mirosea plăcut. Închisând ușa, ne-am dat seama ce era.

Acolo, agățat pe spatele ușii erau 4 pungi de ceai (ceaiul Good Earth Spiced mai exact). Datorită mirodeniilor pe care le-a ținut, a umplut spațiul mic cu o aromă naturală care nu era prea puternică decât suficientă pentru a absorbi / masca celelalte mirosuri. Unul dintre însoțitorii de zbor trebuie să fi pus pungile de ceai acolo pentru al face mai plăcut pentru toată lumea. Ne-a plăcut cât de simplă a fost soluția pe care o folosea probabil de la ei. Planificăm să ne raidem sertarul de ceai și să încercăm niște ceai de menta sau de chai într-un dulap de sală sau în baia proprie.

Ceaiul este ieftin, mirosul celui mai mare ceai este ușor și plăcut, și puteți să vă reîmprospătați cu ușurință plicul mic de ceai-pungă, aruncându-l și punându-l unul nou în sau cu o picătură sau două uleiuri esențiale.

Aveți un truc propriu pentru a împrospăta spații mici din jurul casei? Să auzim despre asta în comentariile de mai jos.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.