Basescu

17 Iul Va amintiti de Basescu al doilea?

BEC a dat rezultatele finale: Basescu a murit, traiasca Basescu al II-lea! Al II-lea mandat. De-acum incep postacii tura de vestire a apocalipsei pe unde se poate. Adica, pardon, postacii si prostacii, ca sunt destui care au crezut imbecilitatile debitate de primii.

Nu comentez mai mult, o fac altii pentru mine. O singura chestie am observat in saptamanile astea de campanie feroce: romanii vor cu disperare sa creada in cineva. Cu orice pret, in ciuda logicii, in ciuda ratiunii. Au crezut in Chucky ca e fata mare politica. Unii au continuat sa creada, chit ca fata mare s-a dovedit a fi o centurista buna pentru TIR-ul de campanie neonomeclaturista. Altii au decis sa creada in Prostanac. WTF? Pai daca il sustin pe Prostanac, io ce sunt? Bai, chiar nu e in partidul ala careva mai breaz?

Ultimii au mizat pe matroz. Unii din convingere, altii din scarba. Scarba fata de linsajul mediatic pus la cale de stim noi cine. Sau pentru ca stiau ce-a fost in perioada 2000-2004 si au priceput mesajul PSD de campanie: “vrem liniste” inseamna de fapt “vrem sa furam in liniste”.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.